Article

Christian Tinggaard

Næste generation Digital Post

Next generation Digital Post, Næste generation Digital Post, ny Digital Post løsning – kært barn, mange navne – hos os kalder vi det ‘NgDP’.​

Digitaliseringsstyrelsen har udviklet en ny Digital Post-løsning. Resultatet er; Næste generation Digital Post, der går live ultimo november 2021. Herefter udgår den gamle løsning, som vi kender den i dag – og det stiller nye krav til brugerne.​

Du skal ikke sørge for noget

Som eksisterende kunde hos Charlie Tango Customer Communication Management og KMD behøver du ikke gøre noget for at blive klar til NgDP, hvis du blot ønsker at fortsætte med at anvende Digital Post som hidtil. Vi tager hånd om dig, og sørger for, at alt står klar til overgangen ultimo november. ​Har du ønsker om at gøre brug af de nye funktionaliteter, så har vi gjort det nemt for dig at komme i gang – og skulle du få brug for vores hjælp, så står vi klar.
Dette gælder også for nye kunder, som hurtigt og nemt vil kunne komme i gang hos os.

Gennem dialog rådgiver vi dig, og sikrer, at du og din myndighed forsat kan kommunikere rettidigt og sikkert med jeres borgere og virksomheder efter november 2021.​

Du behøver kun at gå ét sted hen. Hos os understøtter vi NgDP og via vores eget printcenter kan vi også stå for at producere og distribuere dine fysiske breve.

Du er fremtidssikret

Vi har altid understøttet den effektiviseringsagenda som til dels har drevet udviklingen i hvad offentlig ‘post’ er – både når det kommer til at sikre lovmedholdelighed, samt sikre at vores kunder er på den nyeste teknologi.​ Vi og vores kunder har været med helt fra starten. Den første store transformation var skiftet fra det fysiske brev til (første generation) Digital Post. ​Den transformation, der påvirker os alle ved udgangen af året, er skiftet til Næste generation Digital Post. Vi hjælper jer meget gerne på denne rejse​.

Læs vores 5-pager

Vi har indsamlet en masse information omkring den nye Digital Post løsning, og udarbejdet et let og overskueligt overblik, så du kan vide endnu mere om NgDP.

Du skal blot skrive til os på ngdp@charlietango.dk og så sender vi dig vores 5-pager, og forbliv desuden automatisk opdateret på de spændende ting der ligger i vores roadmap!

Ved at skrive til os, siger du ja tak til at modtage e-mails med markedsføringsmateriale fra Charlie Tango om eksisterende såvel som nye it-produkter og it-services o.lign. Dine data deles ikke med andre, og lagres i overensstemmelse med Charlie Tangos privatlivspolitik.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Næste generation Digital Post (NgDP)?
NgDP er den nye version af Digital Post, som er det sikre digitale postsystem danske offentlige myndigheder anvender til kommunikation med borgere og virksomheder i Danmark.

Hvornår går NgDP i drift?
Digitaliseringsstyrelsen har meldt ud, at NgDP går i drift ultimo november 2021.

Kan borgere og virksomheder stadig modtage post fra de danske myndigheder i e-Boks efter november 2021?
Teknisk set flytter Digital Post ud af e-Boks og over til Digitaliseringsstyrelsen. Efter november 2021, vil borgere og virksomheder fortsat kunne læse og besvare Digital Post fra danske offentlige myndigheder i e-Boks.

Hvad med private afsendere inden for bank, forsikring, pension, forsyning osv. - vil skiftet til NgDP påvirke dem?
Private afsendere vil fortsat benytte e-Boks som de gør nu. Der er ingen ændring ift. afsendelse, men private virksomheder vil fremadrettet modtage post fra danske offentlige myndigheder via NgDP.

Vi afleverer i dag til Digital Post via Charlie Tango og KMD, hvad sker der efter november 2021?
Hvis I som en dansk offentlig myndighed afleverer via Charlie Tango eller KMD, behøver I ikke gøre noget for at blive klar til NgDP, såfremt I blot ønsker at fortsætte med at anvende Digital Post som hidtil. Vi tager hånd om jer og sørger for, at alt står klar til overgangen ultimo november.

Vi har hørt, at der for NgDP er en overgangsperiode indtil august 2023. Er vi så tvunget til at ændre noget før august 2023?
Hvis I som en dansk offentlig myndighed afleverer via Charlie Tango eller KMD, så sørger vi for, at alt kører videre - også efter 2023.

Charlie Tango Customer Communication Management

Vi hjælper danske offentlige myndigheder med at designe og udsende borgerkommunikation i fremtidssikrede kanaler.

Vi bidrager med at rådgive og sikre at offentlige myndigheder forsat kan kommunikere rettidigt og sikkert på tværs af digitale kanaler og via fysisk print.

Således vil den enkelte borger agere på modtaget kommunikation så det kan understøtte en moderne og effektiv forvaltning.

I praksis får de offentlige myndighederne med NgDP mulighed for:​

  • Bedre opmærkning, der hjælper myndighederne med at reducere administrative omkostninger og forhindre spild​
  • Ny kontaktstruktur, der forbedrer brugeroplevelsen og sikrer GDPR compliance
  • Actions, der giver mulighed for booking af møde, digital underskrift og digital betaling

Med den nye Digital Post løsning får borgere og virksomheder en fremtidssikret, brugervenlig og sikker kommunikation med det offentlige – og omvendt.

Skulle du sidde inde flere med nogle spørgsmål, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os på ngdp@charlietango.dk 

Share

Be Creative.Master Technology.

Want to get in touch? info@charlietango.dk