Gå til hovedindhold

Data Science


Analyse & strategi

Data Science lever i krydsfeltet mellem forretningsforståelse, anvendt statistik og softwareudvikling. Vi arbejder problemorienteret og kritisk tænkende med værdiskabelse, feasibility (gennemførlighed), risiko og etik. Vi ved, at AI og data science “hyldevarer” sjældent matcher den enkelte virksomheds forretningsmæssige udfordringer, og vores tilgang til udviklingen af datadrevne løsninger er derfor kontekstorienteret med udgangspunkt i den enkelte virksomhed. Teoretiske problemer ligner hinanden; enhver anvendelse er forskellig. Vi har partnerskaber og deltager aktivt i forskningfeltet AI og sundhed, fordi vi gerne vil være der, hvor teknologi og innovation kan gøre en forskel for mennesker.

Specifikke ydelser

Framing

Vi hjælper jer med at identificere værdiskabende, datadrevne forretningspotentialer. Efterfølgende formuleres de som initiativer og ‘frames’ som håndgribelige datadrevene produkter.

Operationel datastrategi

Den moderne digitale organisation er i stand til at skabe værdi med data og har en operationel datastrategi. Vi hjælper jer med at definere jeres virksomhed som sådan en datadreven organisation.

Datapipeline

Data skaber værdi, når de har kvalitet, er tilgængelige og kan kombineres på tværs af systemer og domæner. Vi hjælper bl.a. med udvikling af arkitektur, IT-infrastruktur, dataplatforme og API-integrationer.

Forskning

Vi har partnerskaber og deltager aktivt i forskningfeltet AI og sundhed, fordi vi gerne vil være der, hvor teknologi og innovation kan gøre en forskel for mennesker.

Roadmap

Få hjælp til at kvalificere og prioritere jeres digitale initiativer og efterfølgende med at konkretisere dem i et operationelt roadmap. Herefter er I i stand til at igangsætte udviklingen af værdiskabende datadrevne løsninger.

AI Review

Peer review er helt essentielt for at sikre videnskabelighed og kvalitet i valideringen af datadrevene produkter baseret på advanceret algoritmik. Vi udfører ekspert reviews af jeres AI/Machine learning-modeludvikling og -produktionssætning.

01 / 06