Gå til hovedindhold

Nyheder


(34)
Event / afholdt

Kickstarter: Design Matters 23' Wrap Up

On October 12th we are inviting you to the Kickstarter: Design Matters 23' Wrap Up. Together with Mia Maria Tarp, Program Manager at Design Matters, we'll be delving into the most captivating discussions that arose during the conference like: Will AI ever replace us? Are we, as designers, prepared to redefine our future to prioritize planetary needs over human conveniences? Can design truly create culture, and can culture, in turn, shape our values and determine our future?

Charlie Tango på Folkemødet 2023

På Folkemødet fejrer vi demokratiet, og de ca. 2.800 arrangementer, der afvikles over tre dage, spejler alle den demokratiske samfundsagenda. Teknologien er en væsentlig del heraf, og en del af de førnævnte arrangementer handler om, hvad teknologien har af indvirkning på demokratiet og samfundet i sin helhed. Hos Charlie Tango elsker vi demokrati, og vi elsker teknologi. Derfor er vi selvfølgelig med, og vi har sendt Kasper Saunders Bang af sted for at lytte, møde spændende mennesker og deltage i debatterne.

Event / afholdt

Kickstarter: Unlocking accessibility

On Tuesday, June 13th, we invite you to an intriguing conversation about accessibility intersecting with design, strategy, and development. Kickstart your day in the company of our talented UX Designer, Celina Nyborg Thomsen, Senior Designer, Louise From, and Lead Engineer, Daniel Plejdrup Schmidt. Together, they have prepared three presentations that will spark a discussion about the importance of creating solutions that cater to all users.

Charlie Tango afholder workshop til Design Matters i Tokyo

For andet år i træk drager vi til Tokyo for at deltage i Design Matters Tokyo, og denne gang tager vi skridtet videre med en tankevækkende workshop faciliteret af Lea Senderovitz og Rasmus Sanko. Vi glæder os til at dykke ned i verdenen af spekulativt design, og sammen med deltagerne undersøge hvordan vi kan anvende metoden til at takle systemiske udfordringer. Vi kan love jer for, at det blive spændende!

Velkommen til vores nyeste medlem af designteamet

I april har vi været så heldige at byde Camilla Maria Oldenburg velkommen til vores midte, som allerede er i fuld gang med at skabe de bedste brugeroplevelser i rollen som UX Designer. Hun kommer med en stærk baggrund fra en lignende stilling hos ATP, hvor hun bl.a. arbejdede på projekter som Barselsdagpenge og Familieydelser i relation til borger.dk. Vi er utroligt glade for at have dig med ombord!

Vi er blevet tre nye kollegaer rigere

Per Jensen er startet hos os som Senior Backend Developer efter 23 år i en lignende stilling hos AKQA. Per er uddannet ingeniør og har rygsækken fuld af kompetencer. Charlotte Franciska Christiansen er vores nye praktikant i designteamet, hvor vi drager god nytte af hendes evner indenfor digitalt design. Charlotte er på sit sidste år af Multimediedesign på KEA. Maria Thoudahl Lundqvist er startet i praktik hos os som en del af frontendteamet. Maria studerer også på KEA, hvor hun ligeledes er ved at færdiggøre uddannelsen Multimediedesign. Vi er så glade for at have jer med på holdet – velkommen til!

Event / afholdt

Kickstarter: Design for planeten 23.03.2023

Deltag i vores første udgave af Kickstarter, hvor vi deler refleksioner om bæredygtighed i samspil med design, strategi, implementering og forretningsudvikling. Designere har på mange måder en helt særlig rolle og funktion i dagens samfund. De står overfor utallige kritiske valg i designprocessen, som sætter aftryk på vores fælles fremtid – og det kræver en særlig opmærksomhed for at kunne lede verden i en mere bæredygtig retning.

Selvbetjeningsportal med signeringsløsning til Energistyrelsen

Energistyrelsen er en offentlig myndighed under Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet, der arbejder med en lang række opgaver under Danmarks energi- og forsyningssektor. Løbende reguleringer i lovgivningen på energiområdet har medført, at Energistyrelsen oplever en kontinuerlig stigning i sagsbehandlingsopgaver. Med udviklingen af den nye selvbetjeningsportal, har vi hjulpet med automatisering og effektivisering af disse, så Energistyrelsen kan give borgerne en mere effektiv service og selv fokusere på de opgaver, hvor det giver værdi at håndtere processen manuelt.

App til den moderne arbejdsplads

Wørk er en effektiv app til dagens hybride arbejdsplads. Appen muliggør deling af informationer om interne aktiviteter og ærinder. Her kan du eksempelvis sikre den daglige planlægning for kollegaer og synliggøre ferier, tandlægetider og sygedage, samt specielle lejligheder såsom sommerfester og julefrokoster. Der fandtes ikke en løsning, da behovet opstod for os, så derfor besluttede vi at designe og bygge vores egen app, som blev til Wørk.

Et moderne, æstetisk website med tilgængelighed i højsædet

Evia, der er ejet af PFA, lancerer eksklusive, servicerede seniorboliger med kvalitet, bæredygtighed og attraktive omgivelser som omdrejningspunkt. En ny måde at bo på, hvor der udover selve boligerne vil være fællesfaciliteter som fitness, spa, pool, café og restaurant. Vi har hjulpet Evia med at folde deres brand ud og introducere boligkonceptet online i en fremtidssikret, skalerbar løsning.

Service Design Global Conference 2021: Key takeaways

Dette års Service Design Global Conference er afholdt - og endnu en gang er vi helt fyldte med værdifulde indsigter i designindustriens agenda fra året der gik. Én ting er helt sikkert – designere har et voksende ansvar for at bidrage til en bæredygtig, retfærdig og etisk verden. Og det er på tide, at vi tager stilling til, hvilken indflydelse vi ønsker at have med vores design. Derfor årets tema; ”Taking a Stand”.

A day in the life @Charlie Tango

Et stenkast fra Trianglen sidder vi ca. 60 nørdede hoveder og designer, implementerer, koder, og griner hver dag. Et af de hoveder er Alf Arén – som er UI-designer på en række kundeprojekter. Alf har været hos os i halvandet år, efter hans tid hos Dinesen og SimpleFeast samt en længere selvstændig karriere. Han har mestret den fleksible arbejdsdag; hans skema er skræddersyet hans personlige effektivitetskurve og livsstil. Udover det er han kontorets egen DJ. Læs med nedenfor for at se, hvordan en typisk dag som designer hos Charlie Tango ser ud for Alf!

Charlie Tango skifter ud i topledelsen og fortsætter strategisk transformation

Adm. direktør i Charlie Tango, Uffe Henriksen, forlader pr. 16. august virksomheden på grund af en ny international jobmulighed. Han afløses af Martin Nebelong Olsen, der i dag er teknologidirektør i det digitale bureau. Samtidig udskilles CCM-området (Customer Communications Management) fra forretningen og bliver placeret som en selvstændig forretningsenhed i KMD ledet af direktør Mette Heering Pontoppidan. Justeringerne skal ses som et led i den fortsatte styrkelse af Charlie Tangos markedsfokus.

Software-defineret visuel storytelling i et online produktkatalog

Vizrt er verdens førende udbyder af visuelle værktøjer, der bruges af indholdskreatører indenfor broadcasting, sports- og e-sports-industrier. De tilbyder kreative værktøjer indenfor 3D-grafik, video, sportsanalyse og visuel journalistik. Vizrt ønskede Charlie Tangos hjælp til at skabe et website, der kunne understøtte deres mange lækre animationer i en moderne og tidssvarende stil. Målet var at optimere deres kommunikation på nettet mod eksisterende kunder og at ekspandere til nye segmenter.

En digital tilstedeværelse, der bringer medlemmerne tættere på

Dansk Erhverv er en af Danmarks største arbejdsgiverorganisationer med en vision om at være den foretrukne rådgiver for erhvervslivet. Som et led i at opnå dette, ønskede Dansk Erhverv en stærk digital tilstedeværelse og igangsatte derfor, i samarbejde med Charlie Tango, et strategisk projekt med fokus på at optimere brandet, højne indholdsrelevansen og revitalisere det visuelle udtryk.

En levende og dynamisk e-commerce platform til desktop og mobil

Sticks’n’Sushi er kendt for sin kvalitets-sushi og yakitori sticks, der appellerer til både familier og trendsættere. Restaurantkæden er en af Danmarks mest succesfulde og adskiller sig ved at tilbyde en mindeværdig restaurantoplevelse. De bestræber sig på at tilbyde kvalitetsservice såvel som luksuriøs æstetik med et personligt, lokalt tvist for hver restaurant. Vi hjalp Sticks-n-Sushi med at viderebringe denne æstetik til deres digitale univers.

Digitalisering af det danske demokrati

Danmark er verdenskendt for at have et transparent og åbent politisk miljø, hvor den enkelte borger blandt andet har medindflydelse på, hvem der kan stille op til folketingsvalg. I 2018 trådte en ny lov om vælgererklæringer i kraft, og det daværende Social- og Indenrigsministerium ønskede en mere gennemskuelig model for indsamling af vælgererklæringer. Vi hjalp med konceptudvikling og designede og udviklede den endelige løsning. Det gjorde vi med baggrund i vores erfaring med at udvikle offentlige digitale løsninger, der er både sikre og lette at benytte.

En portal, der gjorde en ny lovgivning til virkelighed

I Folketingets Udvalgssekretariat hjælper man blandt andet politikerne med betænkninger, lov- og beslutningsforslag. Da loven om borgerforslag blev en realitet, blev det samtidig besluttet, at den nye mulighed for at afgive forslag til Folketinget skulle foregå online. I Folketinges Udvalgssekretariat ønskede man en let tilgængelig borgerrettet løsning, der levede op til deres proceskrav for den interne behandling. Vi tilrettelagde derfor et projekt, der kombinerede en brugercentreret tilgang og et stort fokus på deres interne processer og arbejdsgange.

Trådløs kortbetaling via din smartphone

I 1983 introducerede Nets for første gang Dankortet: et nationalt debitkort, der siden er blevet den foretrukne betalingsmetode i Danmark. Dankortet har været et betroet brand i mere end tre årtier, hvilket har sikret dets betydelige kommercielle succes. Men Dankortet fik i takt med digitaliseringen op igennem 2010’erne truet sin position af stigende konkurrence fra digitale betalingsløsninger. Derfor indgik Nets et partnerskab med Charlie Tango, der havde stor erfaring med digitale bankløsninger, om udvikling af en dankort-app.

Mest downloadede og benyttede app i Danmark

Danske Bank er en af de største banker i Danmark. De har eksisteret i mere end 150 år og er en kendt spiller i den danske privat- og erhvervsøkonomi. De arbejder for at være en drivkraft for vækst og udvikling i samfundet, og har udviklet sig i takt med samfundet, ligesom de har været med til at forme udviklingen. Ikke mindst digitalt og således også hvad angår mobilbetaling. Med vores store erfaring med at lave apps, blev vi bedt om at hjælpe med udviklingen af konceptet og første version af, hvad der blev kendt som MobilePay.