Gå til hovedindhold

Om os


65 af nordens dygtigste indenfor udvikling, data science & design

Vi bor på Østerbro i den gamle KTAS-central, hvor vi har designet og udviklet digitale løsninger i mere end 25 år. Indtil 2017 var vi to forskellige virksomheder: In2media, der boede på 2. sal og lavede banebrydende brugercentreret design, og Insilico, der boede i stuen og var et af de første app-udviklingshuse i Danmark. I 2017 blev vi opkøbt, sammenlagt og blev til Charlie Tango. Det er en central del af vores DNA, at vi ikke er født ud af enten Tech eller Design, men står lige stærkt på begge ben. Af samme årsag står navnet Charlie Tango for Creativity og Technology. I dag er vi ejet af danske KMD, som vi samarbejder med på udviklingen af mange af deres store og samfundskritiske løsninger, f.eks. indenfor energi, liv og pension, samt den offentlige sektor. I 2018 blev KMD og Charlie Tango opkøbt af Japanske NEC (Nippon Electronic Company). Med det fik vi adgang til en inspirerende verden af Japansk designtradition og NEC labs, som huser nogle af de førende AI-eksperter i verden.

Vi arbejder brugercentreret og indsigtsbaseret i vores stræben på at designe og udvikle bæredygtige løsninger, der udnytter de teknologiske muligheder til at skabe værdi for individer og samfund. Vi tænker frem og har altid fokus på at sikre, at de løsninger, vi lancerer, kan skalere og optimeres efterfølgende. Vi arbejder i teams bestående af forskellige fagligheder og personligheder, som supplerer og udfordrer hinanden i et respektfuldt og uformelt miljø. Det er nemlig vigtigt, at det er både meningsfuldt og sjovt at gå på arbejde.

Kultur & aktiviteter

Kontoret

Vi befinder os i de smukke lokaler på Østerbro, som før i tiden husede telefoncentralen Øbro. Det er vigtigt for os, at man har lyst til at gå på arbejde, og derfor går vi også meget op i vores fysiske rammer og vores alles velvære - forfriskninger og god kaffe hører sig til.

Events & fester

Vi tror på værdien af at investere i hinanden og vores relationer, og af at have det sjovt. Derfor holder vi fester og fredagsbarer. Både de planlagte og de spontane. Vi holder biograf- og pizzaaftener, og vi tager vi på ture sammen. F.eks. er vi, i flere år, taget på Heartland Festival sammen, hvor vi har sparket sommeren i gang med højt humør, god musik, diverse talks og en masse lækker mad.

Faglige arrangementer

Vi afholder faglige arrangementer for at sætte fokus på emner, som interesserer os, og for at udvikle os indenfor dem. Vi afholder fyraftensevents med vores kunder og samarbejdspartnere, tager på eksklusioner og laver workshops på tværs af vores teams og deltager på konferencer, som deltagere og oplægsholdere.

Work/life balance

Hos os er der plads til hverdagen. Vi ser vores kontor som et vigtigt fællesskab, men er ikke lænkede til vores skriveborde. Vi ved, at vi er forskellige og indretter vores arbejde, som det giver mening for os hver i sær og for de teams, vi indgår i. Vi har gjort det nemt at kommunikere om dette og evt. lægeaftaler og tandlægetider gennem vores interne app Wørk.

Udvikling

Personlig og faglig udvikling er vigtig for os og noget, vi arbejder med i individuelle forløb og i faglige og tværfaglige fællesskaber. Ved at deltage på konferencer, kurser og ved at arrangere workshops med vores samarbejdspartnere, sørger vi for, at vi alle er udstyret med den nyeste viden indenfor vores felt.

01 / 05