Gå til hovedindhold

Hvordan ser fremtidens transport ud i en centraliseret markedsdrevet verden?

Det spørgsmål søgte Rasmus Sanko og Lea Senderovitz svar på, da de afholdte en workshop om spekulativt design til Design Matters DK i Tokyo.


Nyheder

Ved at bruge spekulativt design og DDC – Danish Design Center's framework som metodisk indgangsvinkel, indbød vi til en diskussion og refleksion. Formålet var ikke at skabe færdige produkter, men at sætte gang i vores forestillingsevne, som skal hjælpe os med at designe for fremtiden.

Det var en fantastisk oplevelse at kunne samle deltagere fra hele verden og have muligheden for at afholde denne inspirerende workshop i hjertet af Tokyo.

Del denne artikel


Andre artikler

Alle nyheder

Charlie Tango på Folkemødet 2023

På Folkemødet fejrer vi demokratiet, og de ca. 2.800 arrangementer, der afvikles over tre dage, spejler alle den demokratiske samfundsagenda. Teknologien er en væsentlig del heraf, og en del af de førnævnte arrangementer handler om, hvad teknologien har af indvirkning på demokratiet og samfundet i sin helhed. Hos Charlie Tango elsker vi demokrati, og vi elsker teknologi. Derfor er vi selvfølgelig med, og vi har sendt Kasper Saunders Bang af sted for at lytte, møde spændende mennesker og deltage i debatterne.

Event / afholdt

Kickstarter: Unlocking accessibility

On Tuesday, June 13th, we invite you to an intriguing conversation about accessibility intersecting with design, strategy, and development. Kickstart your day in the company of our talented UX Designer, Celina Nyborg Thomsen, Senior Designer, Louise From, and Lead Engineer, Daniel Plejdrup Schmidt. Together, they have prepared three presentations that will spark a discussion about the importance of creating solutions that cater to all users.