Gå til hovedindhold

Sidsel Kjøller Damkjær - Ny Director i Strategy and Relations

Vi er utroligt glade for at byde Sidsel Kjøller Damkjær velkommen ombord som ny Director i Strategy and Relations teamet. Sidsel bringer med sig over 20 års erfaring og en imponerende baggrund, med roller som bl.a. stifter, partner, CEO og bestyrelsesmedlem inden for den digitale designverden.


Nyheder

Sidsels dybdegående viden inden for forretningsstrategi, designmetoder og digitalt design har samtidig ført til, at hun har delt ud af sin viden som gæsteunderviser på Det Kongelige Akademi.
 
Der er ingen tvivl om, at Sidsel er yderst kompetent, og vi ser utrolig meget frem til, at Sidsel går i gang med at bruge alt sin viden og erfaring i arbejdet med at skabe nye partnerskaber og præge det strategiske arbejde her hos os.
 
Stort velkommen til Sidsel!

Del denne artikel


Andre artikler

Alle nyheder
Event / afholdt

Kickstarter: Design Matters 23' Wrap Up

On October 12th we are inviting you to the Kickstarter: Design Matters 23' Wrap Up. Together with Mia Maria Tarp, Program Manager at Design Matters, we'll be delving into the most captivating discussions that arose during the conference like: Will AI ever replace us? Are we, as designers, prepared to redefine our future to prioritize planetary needs over human conveniences? Can design truly create culture, and can culture, in turn, shape our values and determine our future?

Charlie Tango på Folkemødet 2023

På Folkemødet fejrer vi demokratiet, og de ca. 2.800 arrangementer, der afvikles over tre dage, spejler alle den demokratiske samfundsagenda. Teknologien er en væsentlig del heraf, og en del af de førnævnte arrangementer handler om, hvad teknologien har af indvirkning på demokratiet og samfundet i sin helhed. Hos Charlie Tango elsker vi demokrati, og vi elsker teknologi. Derfor er vi selvfølgelig med, og vi har sendt Kasper Saunders Bang af sted for at lytte, møde spændende mennesker og deltage i debatterne.