Gå til hovedindhold

Sidsel Kjøller Damkjær - Ny Director i Strategy and Relations

Vi er utroligt glade for at byde Sidsel Kjøller Damkjær velkommen ombord som ny Director i Strategy and Relations teamet. Sidsel bringer med sig over 20 års erfaring og en imponerende baggrund, med roller som bl.a. stifter, partner, CEO og bestyrelsesmedlem inden for den digitale designverden.


Nyheder

Sidsels dybdegående viden inden for forretningsstrategi, designmetoder og digitalt design har samtidig ført til, at hun har delt ud af sin viden som gæsteunderviser på Det Kongelige Akademi.
 
Der er ingen tvivl om, at Sidsel er yderst kompetent, og vi ser utrolig meget frem til, at Sidsel går i gang med at bruge alt sin viden og erfaring i arbejdet med at skabe nye partnerskaber og præge det strategiske arbejde her hos os.
 
Stort velkommen til Sidsel!

Del denne artikel


Andre artikler

Alle nyheder

Charlie Tango på Folkemødet 2023

På Folkemødet fejrer vi demokratiet, og de ca. 2.800 arrangementer, der afvikles over tre dage, spejler alle den demokratiske samfundsagenda. Teknologien er en væsentlig del heraf, og en del af de førnævnte arrangementer handler om, hvad teknologien har af indvirkning på demokratiet og samfundet i sin helhed. Hos Charlie Tango elsker vi demokrati, og vi elsker teknologi. Derfor er vi selvfølgelig med, og vi har sendt Kasper Saunders Bang af sted for at lytte, møde spændende mennesker og deltage i debatterne.

Event / afholdt

Kickstarter: Unlocking accessibility

On Tuesday, June 13th, we invite you to an intriguing conversation about accessibility intersecting with design, strategy, and development. Kickstart your day in the company of our talented UX Designer, Celina Nyborg Thomsen, Senior Designer, Louise From, and Lead Engineer, Daniel Plejdrup Schmidt. Together, they have prepared three presentations that will spark a discussion about the importance of creating solutions that cater to all users.