Gå til hovedindhold

Velkommen til vores nyeste medlem af designteamet

I april har vi været så heldige at byde Camilla Maria Oldenburg velkommen til vores midte, som allerede er i fuld gang med at skabe de bedste brugeroplevelser i rollen som UX Designer. Hun kommer med en stærk baggrund fra en lignende stilling hos ATP, hvor hun bl.a. arbejdede på projekter som Barselsdagpenge og Familieydelser i relation til borger.dk. Vi er utroligt glade for at have dig med ombord!


Nyheder

Del denne artikel


Andre artikler

Alle nyheder
Event

Kickstarter: Unlocking accessibility (English event)

On Tuesday, June 13th, we invite you to an intriguing conversation about accessibility intersecting with design, strategy, and development. Kickstart your day in the company of our talented UX Designer, Celina Nyborg Thomsen, Senior Designer, Louise From, and Lead Engineer, Daniel Plejdrup Schmidt. Together, they have prepared three presentations that will spark a discussion about the importance of creating solutions that cater to all users.

Charlie Tango afholder workshop til Design Matters i Tokyo

For andet år i træk drager vi til Tokyo for at deltage i Design Matters Tokyo, og denne gang tager vi skridtet videre med en tankevækkende workshop faciliteret af Lea Senderovitz og Rasmus Sanko. Vi glæder os til at dykke ned i verdenen af spekulativt design, og sammen med deltagerne undersøge hvordan vi kan anvende metoden til at takle systemiske udfordringer. Vi kan love jer for, at det blive spændende!