Gå til hovedindhold

Vi er blevet tre nye kollegaer rigere

Per Jensen er startet hos os som Senior Backend Developer efter 23 år i en lignende stilling hos AKQA. Per er uddannet ingeniør og har rygsækken fuld af kompetencer. Charlotte Franciska Christiansen er vores nye praktikant i designteamet, hvor vi drager god nytte af hendes evner indenfor digitalt design. Charlotte er på sit sidste år af Multimediedesign på KEA. Maria Thoudahl Lundqvist er startet i praktik hos os som en del af frontendteamet. Maria studerer også på KEA, hvor hun ligeledes er ved at færdiggøre uddannelsen Multimediedesign. Vi er så glade for at have jer med på holdet – velkommen til!


Nyheder

Del denne artikel


Andre artikler

Alle nyheder
Event

Kickstarter: Unlocking accessibility (English event)

On Tuesday, June 13th, we invite you to an intriguing conversation about accessibility intersecting with design, strategy, and development. Kickstart your day in the company of our talented UX Designer, Celina Nyborg Thomsen, Senior Designer, Louise From, and Lead Engineer, Daniel Plejdrup Schmidt. Together, they have prepared three presentations that will spark a discussion about the importance of creating solutions that cater to all users.

Charlie Tango afholder workshop til Design Matters i Tokyo

For andet år i træk drager vi til Tokyo for at deltage i Design Matters Tokyo, og denne gang tager vi skridtet videre med en tankevækkende workshop faciliteret af Lea Senderovitz og Rasmus Sanko. Vi glæder os til at dykke ned i verdenen af spekulativt design, og sammen med deltagerne undersøge hvordan vi kan anvende metoden til at takle systemiske udfordringer. Vi kan love jer for, at det blive spændende!