Gå til hovedindhold

Vi har fået to nye, dygtige kolleger!

Mød Mikkel og Oliver. Mikkel Gunge Gottschalck er vores nye Junior Backend Developer, som for nyligt har færdiggjort sin uddannelse som Datamatiker. Oliver Hodal Kristensen er startet i rollen som Marketing Coordinator, hvor han skal være med til at formidle vores spændende projekter. Kæmpestort velkommen til jer begge!


Nyheder

Mikkel Gunge Gottschalck er vores nye Junior Backend Developer, som for nyligt har færdiggjort sin uddannelse som Datamatiker. Med sin flair for systemudvikling og teknisk problemløsning tilføjer han allerede en masse til teamet, så vi sammen kan skabe løsninger af højeste kvalitet.

Oliver Hodal Kristensen er startet i rollen som Marketing Coordinator, hvor han skal være med til at formidle vores spændende projekter. Han har en stærk baggrund inden for digital konceptudvikling og er allerede i fuld gang med planlægningen af vores kommende events.

Kæmpestort velkommen til jer begge!

Del denne artikel


Andre artikler

Alle nyheder
Event

Kickstarter: Unlocking accessibility (English event)

On Tuesday, June 13th, we invite you to an intriguing conversation about accessibility intersecting with design, strategy, and development. Kickstart your day in the company of our talented UX Designer, Celina Nyborg Thomsen, Senior Designer, Louise From, and Lead Engineer, Daniel Plejdrup Schmidt. Together, they have prepared three presentations that will spark a discussion about the importance of creating solutions that cater to all users.

Charlie Tango afholder workshop til Design Matters i Tokyo

For andet år i træk drager vi til Tokyo for at deltage i Design Matters Tokyo, og denne gang tager vi skridtet videre med en tankevækkende workshop faciliteret af Lea Senderovitz og Rasmus Sanko. Vi glæder os til at dykke ned i verdenen af spekulativt design, og sammen med deltagerne undersøge hvordan vi kan anvende metoden til at takle systemiske udfordringer. Vi kan love jer for, at det blive spændende!