Gå til hovedindhold

Dankort app


Trådløs kortbetaling via din smartphone

At videreføre sin stærke position i en digital tidsalder

Betalingsindustrien var under radikal forandring, og resultatet var stigende konkurrence, hvor traditionelle transaktioner blev erstattet af digitale løsninger. Brugernes forventninger til friktionsløse betalingsmuligheder steg tilsvarende. Dette betød at time-to-market blev en yderligere kritisk faktor i udviklingen af en ny digital løsning.

Tæt samarbejde og løbende bruger-feedback effektiviserer produktionen

Dette lykkedes i kraft af et tæt samarbejde, hvor Nets havde nøglemedarbejdere siddende hos Charlie Tango under udviklingsarbejdet. Sådan kunne vi sikre, at der gik kort tid fra beslutning til handling. Desuden nedsatte vi Dankort Idea Lab bestående af en gruppe ”early adopters”, som gennem en blød lancering af Dankort-appen løbende gav feedback på design, brugeroplevelse og funktionalitet. 

Design med afsæt i kundernes adfærd

Charlie Tango designede og udviklede appen baseret på købsadfærd og profilering af kunder. Desuden benyttede vi ekstensiv og kontinuerlig brugertest. Sideløbende med udvikling af appen gav vi desuden nyt liv til Dankortets visuelle identitet og digitale tilstedeværelse. Det gjorde vi med udgangspunkt i det originale, ikoniske Dankort-logo, som fik en central placering i design af appen.