Gå til hovedindhold

A day in the life @Charlie Tango

Et stenkast fra Trianglen sidder vi ca. 60 nørdede hoveder og designer, implementerer, koder, og griner hver dag. Et af de hoveder er Alf Arén – som er UI-designer på en række kundeprojekter. Alf har været hos os i halvandet år, efter hans tid hos Dinesen og SimpleFeast samt en længere selvstændig karriere. Han har mestret den fleksible arbejdsdag; hans skema er skræddersyet hans personlige effektivitetskurve og livsstil. Udover det er han kontorets egen DJ. Læs med nedenfor for at se, hvordan en typisk dag som designer hos Charlie Tango ser ud for Alf!


Artikler

06.00: Jeg elsker at få meget ud af dagen, så her står jeg typisk op. Jeg tænder for lidt musik, ringer til min farmor, og gør klar til at tage på arbejde!

06.45: Jeg cykler ind til kontoret gennem Amorparken. Jeg bor ca. et kvarter væk, så det er en kort tur.

07.00: Jeg ankommer som en af de første på kontoret – det er altid 50/50 om det er mig eller Patrick, der skal slå alarmen fra. Vi sætter en funky playliste i højtalerne og spiser lidt morgenmad sammen – der er altid friskt morgenbrød fra nabobageren, men jeg er mest til en skål skyr.

07.15: Jeg kommer hurtigt i gang med min dag. Morgentimerne er allermest effektive for mig – så jeg nyder at bruge denne tid på at svare på mails og ordne administrative opgaver inden de fleste af mine kollegaer træder ind ad døren ved 9-tiden.

09.00: Hver mandag har jeg statusmøde med min kollega Morten, som er UX-designer på de samme projekter som mig. Her vender vi opgaverne fra ugen der gik og lægger en plan for den kommende uge.

09.15: Efter mødet arbejder jeg selvstændigt på et kundeprojekt. Oftest involverer det at skabe nye sidedesigns, der bygger på kundens eksisterende design DNA. Min far ringer også typisk og forstyrrer mig heromkring!

11.00: Eftersom jeg starter arbejdsdagen tidligt, er halvdelen af min dag gået på det her tidspunkt – og jeg er én af de første til at ramme kantinens frokostbuffet. Hvis det er godt vejr, nyder jeg min frokost i solen sammen med nogle kollegaer.

11.20: Med ny energi tager jeg elevatoren op til kontoret igen og snupper en Ramlösa og et bolche i det hemmelige slikskab.

11.30: Efter frokost går jeg i gang med et andet projekt for den samme kunde. Det er lidt forskelligt om jeg arbejder på ét projekt, eller bytter i løbet af en dag. Jeg er kun tilknyttet en enkelt kunde, men flere forskellige projekter herindunder.

12.00: Jeg har møde med en ekstern UX’er, hvor vi som regel gennemgår workshops og indsigter – og bliver enige om, hvilke retninger designet skal gå i, eller eventuelle justeringer, der skal laves.

15.00: Jeg cykler hjem!

15.15: Jeg har fornyelig lanceret et stort og vigtigt personligt projekt – GRETHE. Jeg producerer og sælger parfumer inspireret af Anholt. Selvom det kræver lidt ekstra arbejde, nyder jeg at have flere steder at anvende min kreativitet – det giver mig både energi og nye inspirationskilder. Jeg plejer at bruge et par timer på det, når jeg kommer hjem: mails, bestillinger og events.

16.00: Jeg går i fitness. Nogle dage træner jeg om morgenen og andre dage om eftermiddagen.

18.00: Typisk springer jeg i vandet ved Svanemøllen og spiser aftensmad med nogle venner, før jeg rammer sengen derhjemme!

Vi har ledige stillinger, hvis du har lyst til at være kollegaer med Alf. Søg dem her! For at se mere af kontorlivet hos Charlie Tango, kan du følge os på Instagram.

Del denne artikel