Gå til hovedindhold

Den japanske interesse vokser

Etisk design er efterhånden et stort emne i Japan, hvor der i stigende grad bliver reflekteret over udviklingen af produkter og services med brugerne i centrum. I den forbindelse har vi haft besøg af Spectrum Tokyo til en snak med Rasmus Sanko og Lea Senderovitz om vores arbejde med etik i designprocessen samt Det Digitale Etikkompas.


Nyheder

Interviewet kan læses på både engelsk og japansk her:

https://spctrm.design/jp/interviews/how-should-ux-designers-implement-ethical-design-to-their-development-process/

Tusind tak for at komme hele vejen til København!

Del denne artikel


Andre artikler

Alle nyheder
Event

Kickstarter: Unlocking accessibility (English event)

On Tuesday, June 13th, we invite you to an intriguing conversation about accessibility intersecting with design, strategy, and development. Kickstart your day in the company of our talented UX Designer, Celina Nyborg Thomsen, Senior Designer, Louise From, and Lead Engineer, Daniel Plejdrup Schmidt. Together, they have prepared three presentations that will spark a discussion about the importance of creating solutions that cater to all users.

Charlie Tango afholder workshop til Design Matters i Tokyo

For andet år i træk drager vi til Tokyo for at deltage i Design Matters Tokyo, og denne gang tager vi skridtet videre med en tankevækkende workshop faciliteret af Lea Senderovitz og Rasmus Sanko. Vi glæder os til at dykke ned i verdenen af spekulativt design, og sammen med deltagerne undersøge hvordan vi kan anvende metoden til at takle systemiske udfordringer. Vi kan love jer for, at det blive spændende!