Gå til hovedindhold

Kickstarter: Design for planeten 23.03.2023

Deltag i vores første udgave af Kickstarter, hvor vi deler refleksioner om bæredygtighed i samspil med design, strategi, implementering og forretningsudvikling. Designere har på mange måder en helt særlig rolle og funktion i dagens samfund. De står overfor utallige kritiske valg i designprocessen, som sætter aftryk på vores fælles fremtid – og det kræver en særlig opmærksomhed for at kunne lede verden i en mere bæredygtig retning.


EventsRosenvængets Alle 11, 2100 København24.03.2023
Kl. 08.00

Men hvordan kan vi designe bæredygtige løsninger og tilrettelægge en mere holdbar forretningsudvikling? Hvordan implementerer vi de bæredygtige principper i praksis, hvis bæredygtighed ikke er en del af forretningsstrategien? Og hvad gør vi, når hverdagen rammer, og projektet ikke er miljøfokuseret?

Den 23. marts inviterer vi til startskuddet for denne vigtige dialog, hvor vi vil dele vores refleksioner og erfaringer med bæredygtigt design, samt anbefale specifikke værktøjer hertil. Vi lover, at du udover godt selskab og lækkert morgenbrød, får noget med hjem at tænke over:

  • Design af bæredygtige løsninger – hvordan kan man få det til at lykkes, hvis stakeholders ikke er bevidste om planetens udfordringer?

  • Bæredygtig forretningsudvikling – hvad skal der til for at sætte en bæredygtig retning på et strategisk plan?

  • Implementering af specifikke værktøjer - hvordan kan designere uden strategisk indflydelse arbejde med bæredygtighed i praksis?

Du er velkommen kl. 9, hvor du kan snuppe en kop kaffe eller te og finde en god plads. Tilmeld dig Kickstarter nu - det er gratis! Dette event er særligt relevant for digitale designere, forretningsudviklere, strategiske ledere, business architects og lignende.