Gå til hovedindhold

UX teamet til The Conference i Malmø

Vores dygtige UX-team var en tur i Malmø i sidste uge for at deltage i The Conference, hvor de blev beriget med ny viden og inspiration. De mange talks var både rørende og inspirerende, hvilket udløste dybe og vigtige tanker og diskussioner. Det var en helt særlig stemningen og vi ser allerede frem til næste år! 


Nyheder

Del denne artikel


Andre artikler

Alle nyheder

Charlie Tango på Folkemødet 2023

På Folkemødet fejrer vi demokratiet, og de ca. 2.800 arrangementer, der afvikles over tre dage, spejler alle den demokratiske samfundsagenda. Teknologien er en væsentlig del heraf, og en del af de førnævnte arrangementer handler om, hvad teknologien har af indvirkning på demokratiet og samfundet i sin helhed. Hos Charlie Tango elsker vi demokrati, og vi elsker teknologi. Derfor er vi selvfølgelig med, og vi har sendt Kasper Saunders Bang af sted for at lytte, møde spændende mennesker og deltage i debatterne.

Event / afholdt

Kickstarter: Unlocking accessibility

On Tuesday, June 13th, we invite you to an intriguing conversation about accessibility intersecting with design, strategy, and development. Kickstart your day in the company of our talented UX Designer, Celina Nyborg Thomsen, Senior Designer, Louise From, and Lead Engineer, Daniel Plejdrup Schmidt. Together, they have prepared three presentations that will spark a discussion about the importance of creating solutions that cater to all users.