Gå til hovedindhold

Experience Design


Oplevelse & design

Hos Charlie Tango arbejder vi strategisk med design. Vi designer meningsfulde løsninger, der differentierer sig og skaber værdi for både bruger og afsender. Vi arbejder brugercentreret og indsigtsdrevet. Det betyder, at vi træffer vores designbeslutninger baseret på solid indsigt i brugernes adfærd, behov og ønsker. Vores kunder er altid involverede i et tæt samarbejde, og gennem en iterativ proces sikrer vi integration af den viden og erfaring, der lever i organisationen, samt forankring af målsætninger og vision.

Dette er nødvendigt for udviklingen af dynamiske og fremtidssikrede løsninger, der efterfølgende skal udvikle sig i takt med organisation og omgivelser. Alt design konceptualiseres og valideres. Når ideer omsættes til visuelle koncepter, kan alle deltage kvalificeret og på lige fod. Vi involverer de relevante beslutningstagere, fagligheder og brugere, og opnår på den måde fælles idéudvikling og løbende validering af vores løsninger.

Specifikke ydelser

UX- & servicedesign

Man designer og udvikler de mest relevante digitale services og produkter, når man forstår, hvem brugerne er, og hvilke opgaver, de skal udføre. Derfor arbejder vi brugercentreret og trækker på metoder og værktøjer fra UX og Service Design. User journeys, personas og service blueprints er naturlige værktøjer i arbejdet.

Digitalt design

Vores designere arbejder med digital æstetik og visuel balance. De forstår, hvordan mennesker ser og opfatter visuelle elementer. De kender gældende konventioner og design patterns for apps og webdesign og ved derfor, hvornår det giver mening at bryde dem.

Brugertest

Brugertest, også kaldet tænke-højt-test, er en enkel og værdifuld metode til at sikre, at de løsninger, vi udvikler, er relevante og tilgængelige for målgruppen. Vi brugertester undervejs i udviklingen, som en del af processen, og på færdige løsninger i forbindelse med optimering.

Koncept & prototyper

I de første faser af et projekt bringer vi ideer og forslag til live i koncepter og prototyper. Prototyperne viser på en visuel og håndgribelig måde, hvad ideerne indebærer i praksis. Det gør dem velegnede til involvering af relevante interessenter, herunder brugere.

Designsystemer

Vi har stor ekspertise i at bygge designsystemer, der sikrer en ensartet brandoplevelse på tværs af brugerflader. Vi systematiserer brandguidelines og CVI i en digital kontekst af designelementer, komponenter, moduler og sidetyper. Alt dokumenteres i kode til den følgende udvikling og gøres let tilgængeligt.

Designsprint

Vi afholder designsprints, hvor en hypotese eller en idé udvikes til et valideret koncept. Hos os varer et designsprint otte dage. Jo, vi har naturligvis læst bogen, men vores erfaring viser, at de tre ekstra dage giver god mening og værdi i det videre forløb.

Brand & digital identitet

Vi designer brands og visuelle identiteter med vores kunder. Enten helt fra bunden eller som en videreudvikling af eksisterende brandguidelines. Findes der allerede et eksisterende CVI, kan vi hjælpe med at oversætte det, så det fungerer og skalerer i en digital kontekst.

01 / 07

Kontakt

Lea SenderovitzChief Experience Officer
+45 28 89 09 64lss@charlietango.dk