Gå til hovedindhold

Software Development


Udvikling & arkitektur

Hos Charlie Tango er vi specialister. Vores specialister i frontend, backend, CMS og mobil-apps arbejder alle konkret med kode, og de kan også rådgive om det. På den måde yder vi rådgivning, der er up-to-date, og som har grund i håndgribelig erfaring med værktøjer og applikationer. Vi bygger websites, portaler og apps med udgangspunkt i IT-arkitektur, der er forankret i en strategi, og som står på et fundament af analysearbejde af kundens eksisterende systemlandskab.

Vores kunder bliver altid rådgivet i at finde de teknologier, der matcher deres behov, og vi hjælper med med at definere disse behov. Vi yder services indenfor mange applikationer og frameworks, og vi har valgt at specialisere os indenfor udvalgte teknologier. Dem, der gennem årene har vist sig særligt fleksible og kvalitetssikre, har vi valgt at holde fast i. Derfor er vi partnere med bl.a. Umbraco, Microsoft Azure, uMarketingSuite og DatoCMS.

Specifikke ydelser

Systemarkitektur

Med fokus på kundens forretningskrav, kortlægger vi de teknologiske behov. Vi vurderer behovet for skalering, niveauet af sikkerhed, eksisterende teknologier, samt hvem der skal arbejde med systemerne. Det danner grundlag for vores valg af passende teknologi og platform.

Cloud-løsninger

Vi implementerer gerne vores løsninger i skyen. På den måde kan vi opnå vi en fleksibel og fremtidssikret arkitektur, hurtigere lancering og optimering af cost. Skal du bruge en Cloud løsning?

Drift & vedligehold

Når vi vedligeholder og sikrer kvaliteten på de websites, vi bygger, gør vi det ud fra prioriterede tærskelværdier. Vi monitorerer løbende, så vi kan reagere proaktivt og hurtigt.

Frontend-udvikling

Vi har et dedikeret frontend-team, der bidrager til at sikre intuitive, tilgængelige og brugervenlige løsninger. Vi benytter frameworks såsom React.js, Vue.js og Next.js, og valget af framework er baseret på den eksisterende platformsarkitektur samt ønsker og krav til løsningen.

Web-tilgængelighed

Vi designer og implementerer løsninger i henhold til gældende krav til webtilgængelighed, som WCAG 2.1. Kravene opdateres løbende, og vi følger med. Vi arbejder med screenreaders og tester alt. Blandt andet bruger vi Storybook til sikring af farvekontraster og fontstørrelser.

CMS-udvikling

Vi bygger websites i Umbraco, DatoCMS og Sitecore, som vi tilpasser til redaktørbehovene for det pågældende website. Migrering automatiseres i det omfang, det er rentabelt, og vi hjælper med valg, opsætning og tilpasning af værktøjer til analyse og personalisering.

API’er & integrationer

Analyser af og integrationer til API'er udgør som oftest en stor del af arbejdet, når vi udvikler vores løsninger. Både kundens egne systemer og tredjepartsløsninger kortlægges, og vi undersøger og opsætter adgang til API'erne. Desuden rådgiver vi om indhentning af data, GDPR, lovgivning og dataetik, når data ønskes samkørt.

Selvbetjeningsløsninger

Vi har stor erfaring med udvikling af komplekse selvbetjeningsløsninger. De bygges ofte 'på toppen' af eksisterende avancerede kerne- og fagsystemer med login og rettighedsstyring og integreres til en ny brugergrænseflade - uden at starte forfra.

Sikkerhed & GDPR

Sikkerhed og antihacking handler om autentificering og autorisation - hvem du er, og hvad må du. Vi rådgiver i, hvilken broker-service, der er relevant i den enkelte kontekst. Hvorvidt man skal benytte MitID eller noget andet, beror på, hvilken type indhold, der skal være bag login.

Mobile apps

Vi udvikler native apps til iOS og Android. Vi benytter de nyeste mobile teknologier og frameworks fra Google og Apple samt andre relevante platforme, såsom Firebase. Det er med stort fokus på implementering af tilgængelighedskrav og effektiv integration med den eksisterende IT-platform.

Autentifikation & MitID

Vi har bred erfaring med at implementere MitID, SSO-løsninger, AD-integrationer, OpenID og andre brugerautentificer

01 / 11