Event

Charlie Tango

Data & Brugerdreven Innovation

Date

Time

Location

Charlie Tango

Rosenvængets Allé 11,

2100 Copenhagen

Tænk nyt og kreativt i krisetider

Det er på kanten af kaos, at kreativitet opstår, og det er derfor nu, at din organisation har mulighederne for at tænke nyt. Dine kunder forventer, at du kender deres behov, problemer og adfærd. De ønsker digitale services, der løser deres udfordringer og dækker deres behov.

Hos Charlie Tango vil vi gerne dele vores erfaringer og sparre med jer om, hvordan vi arbejder med data og brugerdrevet innovation i udviklingen af succesfulde digitale services og løsninger.

Din organisation har behov for at kunne træffe beslutninger baseret på brugernes adfærd, hvilket I kun kan, hvis jeres dataindsamling er designet ud fra nogle forudsætninger, der gør, at I kan handle på dem.

Så hvordan skaber I de rette rammer for at arbejde med data og brugerdreven innovation? Det lærer du om på dette webinar.

Vores Chief Experience Officer, Rasmus Sanko, og Innovation Director, Camilla Bartholdy, vil give jer en introduktion til Charlie Tangos arbejdsmetode og proces samt svare på spørgsmål for at give jer inspiration, sparring og værktøjer til, hvordan data og brugerdreven innovation skaber værdi for jer og jeres kunder.

Tilmeld dig vores gratis webinar den 26.marts fra kl. 12.00 - 12.45.

Share

Be Creative.Master Technology.

+45 7022 1516 info@charlietango.dk