Event

Charlie Tango

Etablering af innovationskultur i større organisationer

Date

Time

Location

Charlie Tango

Rosenvængets Allé 11,

2100 Copenhagen

Under temaet "Tænk nyt og kreativt i krisetider" tilbyder Charlie Tango en række webinars, hvor vi deler viden og sparrer inden for de emner, som vi er specialister i og har stor erfaring med som et kreativt digital bureau.

Vores første webinar:

Hvordan får I skabt en succesfuld innovationskultur i jeres organisation? Altså en der virkelig får tingene til at ske og sikrer, at I er gearet til at møde jeres kunders fremtidige behov og styrer udenom et ‘Kodak-moment’?

I Charlie Tango har vi stor erfaring med at hjælpe virksomheder med at etablere rammerne for den optimale innovationskultur, der understøtter deres fremtidige vækst. Vi hjælper ledelsen i flere toneangivende danske virksomheder med at bryde innovationsprocessen ned i overskuelige faser, der gør det nemmere at træffe beslutning om, hvilke idéer der er basis for at arbejde videre med og hvilke, der skal lukkes ned - alt sammen evidensbaseret.

På dette webinar vil Camilla Bartholdy, Innovation Director hos Charlie Tango, forklare, hvad der kræves af en direktion, når man skal etablere og organisere en succesfuld innovationskultur.

Med udgangspunkt i egne erfaringer med etablering af innovation labs i hhv. offentlige organisationer og større corporate digitale afdelinger, vil Camilla Bartholdy belyse, hvordan man organiserer, motiverer og fastholder digitale og innovative talenter, således at nye forretningsmuligheder kan udvikles og skaleres.

Dette webinar er for dig der er direktør, chef for forretningsudvikling, IT eller digitalisering og som mangler inspiration til, hvordan I skal etablere den rette innovationskultur i jeres virksomhed.

Skal du med til dette webinar? Så tilmeld dig nedenfor.

Share

Be Creative.Master Technology.

+45 7022 1516 info@charlietango.dk