Event

Charlie Tango

Innovation Labs i offentlige organisationer

Date

Time

Location

Charlie Tango

Rosenvængets Allé 11,

2100 Copenhagen

Beslutningstagere inden for den offentlige sektor inviteres til webinar om innovationskultur hos Charlie Tango.

Danmark er blandt verdens førende lande inden for offentlig digitalisering, men coronakrisen har alligevel betydet at der er behov for øget innovationsevne og agilitet. Innovation labs er en af flere muligheder for at opnå dette.

Et innovation lab er det miljø i organisationen, hvor I på baggrund af erfaring og viden udvikler nye produkter, services og forretningsgange, der kan give besparelser og bedre service til borgerne.

Gennem vores erfaringer med innovationsudvikling vil henholdsvis Chief Digital Officer Tim Frank Andersen og Senior Director & Public Lead Kasper Saunders Bang fortælle, hvordan man opretter og driver innovation labs til at lave evidensbaseret forretningsudvikling. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Webinaret henvender sig til dig, der er direktør, chef for forretningsudvikling, it eller digitalisering i det offentlige.

Charlie Tango har stor erfaring med at hjælpe ledelsen i styrelser, regioner og kommuner med innovationskultur og digital transformation. Vi har desuden udviklet innovation labs for eksempelvis DSB og Falck.

Skal du med til dette webinar? Så tilmeld dig her.

Tim Frank Andersen - Chief Digital Officer

Tim has more than 20 years of experience developing successful digital strategies. He is one of Denmark's successful entrepreneurs, and over the years he has been behind a large number of strong startups, expanding companies and exits.

Kasper Saunders Bang - Senior Director, Digital Business & User Experience

Kasper Saunders Bang is the Senior Director of Charlie Tango. Kasper is responsible for the overall commercial team at Charlie Tango and is also responsible for Charlie Tango's public customers.

Share

Be Creative.Master Technology.

+45 7022 1516 info@charlietango.dk